peacenoodle

Home » HWPL » 国际青年和平组织ipyg徒步大会,世界最大步伐

国际青年和平组织ipyg徒步大会,世界最大步伐

2013年5月25日,李万熙天上文化世界和平光复hwpl代表在蚕室奥林匹克公园的和平之门前宣布了世界和平。天上文化世界和平光复的左膀右臂国际青年和平组织ipyg和世界妇女团体iwpg参加了当天国际青年和平组织的徒步大会。在当日从世界各地到来的世界青年一同参加了此次的国际青年和平组织ipyg徒步大会。此次的徒步大会不只举行一次就结束,而在2014年也举行过一次,在2015年也是,在2016年还会举行……。 直到完全参加世界和平为止。这国际青年和平组织ipyg徒步大会,又在全世界展开来。相信这是世界最大的步伐。也相信世界和平会必快成就。

国际青年和平组织ipyg徒步大会,世界最大步伐

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: